Możesz opuścić drużynę, aby dołączyć do innej lub utworzyć nową: przejdź do gry > kliknij przycisk „Drużyna” w prawym górnym rogu i kliknij „Opuść drużynę”.
Wszystkie punkty, które przyniosłeś/aś swojej drużynie dzięki aktywności fizycznej, zostaną z niej usunięte i dodane do Twojej nowej drużyny.
Wszystkie punkty zdobyte podczas wyzwań pozostaną w puli drużyny, którą opuszczasz.
